Met bedrijfskleding kun je zorgen voor een eigen identiteit. Bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van je bedrijf. Het geeft je bedrijf een uniforme en professionele uitstraling. Daarnaast zorgt kwalitatieve bedrijfskleding ook voor de nodige bescherming, hygiëne en comfort voor u of uw medewerkers. Als de kleding goed is afgestemd op het type werk, zal dit de duurzaamheid ten goede komen. De juiste kleding is hiermee een investering voor de lange termijn.

Wij hebben de juiste werkkleding voor professionals in iedere branche. Bij ons vindt iedere vakman/vrouw precies wat er nodig is voor zijn/haar specialistische beroep aan comfort, bescherming, veiligheid, zichtbaarheid en representatie. In allerlei uit- en maatvoeringen en eigenschappen. Want geen lichaam is hetzelfde. Daarom hebben we bijvoorbeeld werkbroeken in maar liefst 27 maten! Onze bedrijfskleding zit altijd als gegoten, doet wat hij moet doen, alles blijft op zijn plek (zoals bijvoorbeeld kniestukken) en is gemaakt van de sterkste materialen.

Uiteraard kunnen wij kleding voorzien van een logo of andere uiting afgestemd op de huisstijl.

Mogen we je uitnodigen in onze showroom voor een pas-sessie. Je weet niet wat je voelt.

Beveiliging

Regen & Kou

Outdoor

Dames kleding

HEREN WERKKLEDING

Voor iedere beroep is er wel heren werkkleding te koop. Maar niet iedere broek is geschikt voor ieder beroep. Wij gaan graag met je aan de slag om de juiste werkkleding voor jouw werk/beroep aan te meten.
Werkkleding hoort goed en comfortabel te zitten zodat je goed kunt bewegen en niet iedere keer je broek moet op hijsen zodat je kniestukken goed zitten.
moet je veel bukken dan wil je ook een broek hebben die goed stretcht en goed blijft zitten..
Maak gerust een afspraak om dit zelf eens te onder vinden bij ons in de showroom.. Dan kom je er zelf achter dat er meer is dan je denkt.

DAMES WERKKLEDING

Het mooie van werken met de met werkkleding van Topmerken is dat zij ook de aandacht geven aan dames werkkleding.
Blåkläder Workwear levert al sinds 2016 dames werkkleding en hebben zelfs een zwangerswerkbroek in de collectie zitten.
De dames werkkleding wordt ontwikkeld in samenwerking met diverse test teams in de wereld. Pas als zij tevreden zijn komt de kleding op de markt en blijven ze de modellen doorontwikkellen op basis van de gebruikers ervaring en wensen.
Maak gerust een afspraak om de kleding eens zien en te passen. Dan kom je er achter hoe goed het zit. .

MVEA Bedrijfskleding.  Beter voor je

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur