BOUW EN INFRA

Funtioneel, veilig en duurzaam: zo hoort de werkkleding in de bouw & Infra te zijn. maar dit hoeft niet te betekenen dat het niet comfortabel en modieus kan zijn.

Wij beschikken over een ruim assortiment veiligheidskleding voor echte vakmensen en voor elke klus. Zo kan je denken aan vlamwerende kleding, ultrasterke werkbroeken voor stratenmakers of timmerlieden, maar ook T-shirts, sweaters en jassen met stretch die onder alle omstandigheden comfort en veiligheid bieden. Onze werkkleding is leverbaar in veel (kleuren)combinaties. Zo is er altijd een kleur die past bij je huisstijl. Daarnaast kunnen wij het bedrijfslogo op de kleding drukken of borduren. Zo is je personeel naast veilig ook herkenbaar.

Hieronder wat mogelijkheden voor het samenstellen van een kledingpakket, dat speciaal geschikt is voor deze branche. Neem gerust contact op voor een goed advies.

Bouw & installatie

Door het grote assortiment in werkkleding is het vooral van belang dat de kleding geschikt voor het werk dat je doet, verder moet kleding goed en comfortabel zitten zodat je géén last hebt van de kleding.
Aangezien bijna al onze werkbroeken in bijna 27 mate te verkrijgen zijn is het van groot belang dat je de broek eerst past voordat je deze koopt. Dit kan bij ons in de showroom maar we komen ook graag bij bij jullie op locatie als het gaat om meerdere mensen aan te meten.

Infra & High Visible

Goed zichtbare werkkleding en werkkleding die geschikt is voor zware werkomstandigheden bij weer en wind zorgen er voor dat je je werk onder alle omstandigheden goed en veilig kunt uitvoeren.
Met onze complete lijn van High Visibel werkleding welke in meerdere kleuren combinaties is te leveren kunnen wij jullie voorzien in dat wat voor jullie werk van belang is.
Klasse 1, Klasse 2, klasse 3 en RWS .

Schilders & stucadoors

Soepele en comfortabele schilderskleding, broeken met met toelopende broekspijpen of de 4-weg stretch werkbroeken bieden je meer bewegingsvrijheid en is exteem zacht. Wij hebben in ons assortiment schilderskleding voor de vakman en de vakvrouw. Voor de zomer en de winter, voor binnen en voor buiten.

Wil je meer weten vraag dan onze speciale folder voor schilderskleding aan.

Werkkleding voor elke klus

Wij hebben een ruim assortiment aan werkkleding om uw klus te klaren. Onze werkkleding is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor alles uiterst geschikt is voor uw doeleinden. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf,

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur