031 - 233 690 991    info@mvea-bedrijfskleding.nl.


Dames werkKLEDING

Werkkleding voor elke vrouw
Speciaal voor dames hebben wij een lijn met praktische werkkleding met een hoog draagcomfort en een vrouwelijke pasvorm.
De hele lijn heeft een modieuze en professionele uitstraling en voldoet aan de nodige veiligheidseisen. De werkkleding bevat veel stretch voor maximale bewegingsvrijheid en is slijtvast Voor een professionele uitstraling is het mogelijk jouw bedrijfsnaam of logo op de kleding te drukken of borduren. Door de vele kleuren- en kledingcombinaties die zijn te maken, is de kleding altijd uniek.

Hieronder wat mogelijkheden voor het samenstellen van een kledingpakket, dat speciaal geschikt is voor dames. Neem gerust contact op voor een goed advies.

Goed zichtbaar

Zorg voor een veilige werkomgeving en dat je goed gezien wordt op het werk. Dat kan moet onze High Visible werkkleding voor dames.

De werkleding is er in meerdere kleuren en meerder klasse te verkrijgen.
Neem gerust contact op voor meer informatie

Comfortabel

Werkleding moet goed en comfortabel zitten, géén stugge schurende werkbroek of bovenkleding die te groot of te klein is.
Met soeple en zéér sterke werkkleding werk je veel prettiger en doe je langer met je kleding.
De kleding is kleurvaster en goed te combineren met andere modellen en kleuren.

Doorwerken als je zwanger bent

De revolutionaire zwangerschapsbroek van Blåkläder is er! Zachte, comfortabele en slijtvaste werkbroek die bedoeld is om fysiek werk zo lang mogelijk in de zwangerschap te vergemakkelijken. Kleding mag geen belemmering zijn om te werken tijdens de zwangerschap, en dat is het moment waar de 7100 als geroepen komt. Deze High Vis broek is gemaakt van comfortabele 4-weg stretchstof en is krasvrij met een magnetische sluiting in plaats van een rits op de zakken. Lusjes in de taille voor een riem, zodat de optionele spijkerzakken kunnen worden toegevoegd. Gecertificeerd volgens de EN ISO 20471-norm, Klasse 2 beschermende kleding met hoge zichtbaarheid.

De broek is verkrijgbaar in de kleur zwart, Hih-vis geel en High-vis oranje.

Stijlvol gekleed

Met een gebreid vest met softshell en een mooi ontworpen kraag in comfortabele fleecekwaliteit met dames pasvorm.
Een krasvrije 4-weg service stretchbroek ontworpen voor het vrouwlijke figuur met een slanke pasvorm en strakke look.
Draag daaronder een paar goed zitten dames werkschoenen met een anatomisch voetbed voor meer comfort en voorkom rugklachten.

In stijl gekleed

Wanneer je als bedrijf een kledinglijn kiest dan wil je deze ook graag door dames kunnen laten dragen.

Weg met de niet goed zitten (unisex) broeken maar goed passende kleding in de kleuren van je bedrijf.

Wij hebben één van de grootste collecties voor dames werkkleding in dezelfde stijl als de herenkleding.