DAMES WERKKLEDING

Werkkleding voor elke vrouw
Speciaal voor dames hebben wij een lijn met praktische werkkleding met een hoog draagcomfort en een vrouwelijke pasvorm.
De hele lijn heeft een modieuze en professionele uitstraling en voldoet aan de nodige veiligheidseisen. De werkkleding bevat veel stretch voor maximale bewegingsvrijheid en is slijtvast Voor een professionele uitstraling is het mogelijk jouw bedrijfsnaam of logo op de kleding te drukken of borduren. Door de vele kleuren- en kledingcombinaties die zijn te maken, is de kleding altijd uniek.

Hieronder wat mogelijkheden voor het samenstellen van een kledingpakket, dat speciaal geschikt is voor dames. Neem gerust contact op voor een goed advies.

Doorwerken als je zwanger bent

De revolutionaire zwangerschapsbroek van Blåkläder is er! Zachte, comfortabele en slijtvaste werkbroek die bedoeld is om fysiek werk zo lang mogelijk in de zwangerschap te vergemakkelijken. Kleding mag geen belemmering zijn om te werken tijdens de zwangerschap, en dat is het moment waar de 7100 als geroepen komt. Deze High Vis broek is gemaakt van comfortabele 4-weg stretchstof en is krasvrij met een magnetische sluiting in plaats van een rits op de zakken. Lusjes in de taille voor een riem, zodat de optionele spijkerzakken kunnen worden toegevoegd. Gecertificeerd volgens de EN ISO 20471-norm, Klasse 2 beschermende kleding met hoge zichtbaarheid.

De broek is verkrijgbaar in de kleur zwart, Hih-vis geel en High-vis oranje.

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur