GROENVOORZIENING

NIEUW - Teekwerende kleding

Nieuw in ons assortiment is de teekwerende kleding van Rovince Workwear. Dit nederlandse kledingmerk heeft werkkleding die is voorzien van een stof dat teken weert (dood) . De kleding is er in werkkleding, High Visible kleding maar ook in outdoor kleding voor de mensen die niet specifiek werkkleding nodig hebben. Deze kleding is ook zeer geschikt voor outdoor activiteiten zoals, hiken, wandelen, jagen.

Werkkleding

Buitenkleding die tegen een stootje kan; comfortabel, functioneel en ‘groen’
Voor vakmensen in de tuin- en bosbouw zijn dit de eigenschappen die belangrijk zijn voor de werkkleding die zij nodig hebben. Het materiaal van onze werkkleding bestaat vooral uit gerecycled polyester, wat het duurzaam verantwoord maakt. Daarnaast heeft de buitenkleding een lange levensduur ondanks het intensieve gebruik. Vanzelfsprekend is de werkkleding wind- en waterdicht.
Een logo op de bedrijfskleding vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling. Wij bieden de mogelijkheid de bedrijfskleding te bedrukken of borduren. Door ons ruime assortiment zijn er veel combinaties te maken en is je bedrijfskleding altijd uniek.

SIP Zaagkleding

De perfecte balans tussen gewicht, stevigheid en duurzaamheid leidt tot ultiem comfort voor de professionele gebruiker. De kledij van SIP Protection is zorgvuldig ontworpen om de drager tegen de risico’s van kettingzagen te beschermen. Werkt u met kettingzagen, bosmaaiers, hakselaars etc, dan vindt u gegarandeerd de juiste kleding in ons gamma:

Bescherming van handen, voeten en ......

Wanneer je werkt met machines waarbij de kans op letsel aanwezig is dan is het van essentieel belang dat je werkt met het beschermende middelen van hoge kwaliteit. kettingzaag-Handschoenen uit de Cat. III. Werkscoenen met kettingzaagbeveiliging, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en gehoorbescherming.

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur