REGEN & KOU

Comfort en veiligheid in extreme weersomstandigheden.

Om veilig te kunnen werken in uitzonderlijke weersomstandigheden hebben wij speciale bedrijfskleding en ‘all weather bescherming’ met high visibility details en gelaste naden. Van regenkleding tot thermokleding en van vesten tot jacks; alles in het complete assortiment is warm, comfortabel en uiteraard wind- en waterdicht.

Onze speciale collectie oerdegelijke regenkleding is onderverdeeld in drie niveaus, van zware tot zeer zware weersomstandigheden. Onze hoge kwaliteit regenkleding is voorzien van reflectie en/of high visability elementen en is ademend wat het draagcomfort verhoogt. deze regenkleding is perfect voor bouwvakkers, hoveniers, wegenbouwers, vissers en iedereen die buiten werkt.

Alle ‘all weather’ bedrijfskleding is leverbaar in verschillende kleurencombinaties en het is mogelijk de kleding te laten bedrukken voor een professionele uitstraling.

Om comfortabel te kunnen blijven werken onder zware weersomstandigheden, is goede kwaliteit thermokleding noodzakelijk. Start altijd met beschermende, zachte onderkleding direct op je huid. Een veilige en comfortabele werkuitrusting bestaat uit minimaal drie lagen (werk)kleding. Draag je drie lagen over elkaar dan blijf je warm, droog en ben je uitstekend beschermd tegen alle risico’s en omstandigheden in je werkomgeving. Neem gerust contact op voor een goed advies

High Vis Fleecevest

Fleecevest

High Vis fleecevest

Hooded sweatvest

High Vis winterjas

Lichte winterjas

High Vis regenjas

Regenjas Level 2

Werkkleding voor elke klus

Wij hebben een ruim assortiment aan werkkleding om uw klus te klaren. Onze werkkleding is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor alles uiterst geschikt is voor uw doeleinden. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf,

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur