Transport - Logistiek

Voor ieder bedrijf is het belangrijrijk dat je eigen identiteit goed zichtbaar is. bij iedere klant waar je komt is het gelijk goed zichtbaar van wie je bent. Daarnaast kan het van essecieel belang zijn dat je ook goed droog en zichtbaar bent bij slechtweer of in het donker.
Onze werkkleding is er in vele kleuren en combinaties van kleuren.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jullie bedrijf te bespreken.


AUTOMOTIVE / KRASVRIJE KLEDING

Ook in de automotive branche is de juiste werkkleding van belang. De kleding heeft immers heel wat te verduren, dus zoek je iets wat slijtvast en goed te reinigen is. Daarnaast is het belangrijk dat de drager goed beschermd en comfortabel zijn werk kan doen, maar ook de voertuigen niet beschadigd kunnen worden door bijvoorbeeld metalen details aan de kleding. Ons ruime assortiment bestaat uit functionele, veilige en duurzame werkkleding met krasvrije materialen.

Diverse (kleuren)combinaties zijn mogelijk waardoor je bedrijfskleding altijd uniek is. Wij kunnen de werkkleding ook voorzien van een bedrijfsnaam en/of logo, zodat de bedrijfskleding helemaal bij de huisstijl past.

Hieronder wat mogelijkheden voor het samenstellen van een kledingpakket, dat speciaal geschikt is voor de automotive. Neem gerust contact op voor een goed advies.

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur