Informatie

MVEA Bedrijfskleding is specialist in bedrijfskleding. In onze showroom aan de Crommelinbaan in Cruquius kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, maar ook voor ZZP’ers.

MVEA Bedrijfskleding levert bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke beroepsgroep. Of u nu stoere bedrijfskleding zoekt voor de bouw of modieuze kleding voor de horeca- of wellness sector…. MVEA Bedrijfskleding levert het.

Wilt u uw bedrijfslogo op uw bedrijfskleding? Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van bedrijfskleding en bedrukken of borduren van logo’s en bedrijfsnamen in ons atelier.

Wilt u meer informatie betreffende onze producten en diensten neemt u dan rustig contact met ons op.

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3
2142EX Cruquius (Haarlemmermeer)

Telefoon 023-3690991

Retouren

HOE KAN IK MIJN ARTIKELEN RETOURNEREN?
EA Workwear Solutions aanvaardt enkel retouren die van tevoren zijn aangemeld d.m.v. een officieel RETOURAANVRAAGFORMULIER met vermelding van ofwel van een kopie van de pakbon en/of factuur en duidelijke vermelding van de reden van retour. Het retourformulier kunt u aanvragen via info@mvea-bedrijfskleding.nl
U ontvangt van de binnendienst een retournummer na goedkeuring.

EA Workwear Solutions behoudt zich het recht om retouren die niet vergezeld zijn van een retourformulier, kopie pakbon of kopie factuur, bij aanvaarding te crediteren aan uw nettoprijs van 1 januari 2020 min 15% handlingkosten. Per geretourneerd, aanvaard artikel worden er netto € 2,50 handlingkost aangerekend. Niet van toepassing op pasreeksen mits voorafgaand overleg met de binnendienst.

Het transport voor elke retour dient door de klant en voor diens rekening naar EA Workwear Solutions verzorgd te worden. Retourzendingen dienen binnen 8 werkdagen bij ons magazijn afgeleverd te worden.

Geweigerde retouren:
• Kleding zonder verpakking en/of label (geen stickers of aantekeningen)
• Uitgaande producten (contacteer EA Workwear Solutions)
• Speciale producties (verlengen/verkorten/opzetten kniestukken,...)
• Kleding met bedrukking/borduring (tenzij fabricagefouten - dan wordt de kleding en het door ons uitgevoerde drukwerk gecrediteerd)
• Slijtage of scheuren door verkeerd gebruik of het niet volgen van onze wasinstructies
• Artikelen die langer dan 4 weken geleden geleverd zijn
• Artikelen die in een ongewassen en/of vuile staat zijn
• Retouren die niet vergezeld zijn van een retournummer met duidelijke vermelding van de reden van retour
• Showroommodellen die verkleurd zijn

Zijn de retour gemelde artikelen niet binnen 8 dagen retour dan vervalt uw aanvraag.
Afgekeurde artikelen zullen, na ontvangst van de retour, voor een periode van 1 maand te uwer beschikking blijven voor afhaling in ons magazijn. Afgekeurde artikelen worden door EA Workwear Solutions NIET retour gestuurd. Niet tijdig afgehaalde artikelen zullen door ons vernietigd worden. Elke klachtenprocedure tegen EA Workwear Solutions is na het verlopen van deze maand niet langer mogelijk.
U zult over elke retourbehandeling per mail door onze binnendienst geïnformeerd worden.

Informatie / contact aanvraag

Verzending:

De bestelling kan worden opgehaald in onze showroom, Kan worden verstuurd met onze pakketservice of door onze eigen dienst.

Bij verzending door pakketdienst ontvangt u vooraf een melding met trackingID, Bij verzending via onze eigen dienst krijg u vooraf een email of telefoon voor afspraak.

Ophalen:

U kunt uw bestelling ook ophalen in de showroom van
MVEA Bedrijfskleding. Wanneer u hier voor kiest krijgt u van ons een email of telefoon wanneer de producten klaar liggen om afgehaald te worden.

Betaling:

1) Met pin betaling bij afhalen in de showroom.
2) Middels vooruitbetaling via factuur.
3) Ideal betaling bij bestelling online.

Bedrijfskleding

Zorgkleding

Werkschoenen

PBM