GROENVOORZIENING

Voorkom handblessures

Verwondingen aan handen, vingers en polsen kunnen uw leven ingrijpend beïnvloeden en herstel kan vaak lang duren. Met de juiste handbescherming kunt u veel potentiële letselrisico's op de werkplek minimaliseren.
Draag altijd handschoenen die goed bij uw handen passen en die zijn gemaakt om de gevaren van uw werkomgeving aan te pakken. De Tegera ® veiligheidshandschoenen zijn ontworpen om de gevaren van uw werkomgeving aan te pakken.

Wat voor soort letsels kunnen er allemaal onstaan en wat is daar tegen te doen.


Trillingsletsels

Het werken met trilmachines en gereedschappen kan op lange termijn trillingsschade aan handen en polsen veroorzaken. De schade treedt over het algemeen geleidelijk op en kan ongeneeslijk worden. Degenen die met gereedschap met hoge trillingen werken, ervaren vaak ook problemen met nek- en schouderpijn die naar beneden in de arm en hand uitstraalt. Pijn in de schouders en ellebogen komt ook vaak voor.

Antitrillings-handschoenen zijn een effectieve manier om de risico's bij het werken met trilmachines en gereedschappen tegen te gaan – voorkomen is beter dan genezen.


Snijwonden

Bij het hanteren van materialen, onderdelen of gereedschappen met scherpe randen, is het gemakkelijk om snijwonden op te lopen. Onbeschermde randen op snijmachines en handgereedschappen vormen ook een groot risico. Daarom is een adequate snijbescherming die geschikt is voor de risico's van uw werkplek van het grootste belang voor de veiligheid en productiviteit.
Voorkom uitval door letsel.

Bescherming van handen, voeten en ......

Wanneer je werkt met machines waarbij de kans op letsel aanwezig is dan is het van essentieel belang dat je werkt met het beschermende middelen van hoge kwaliteit. kettingzaag-Handschoenen uit de Cat. III. Werkscoenen met kettingzaagbeveiliging, gelaatsbescherming, hoofdbescherming en gehoorbescherming.

 
 
 

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur