Nieuwe modellen 2023

GETEST EN BEWEZEN VOOR ZWAAR WERK IN REGEN, SMELTWATER EN SNEEUW

De nieuwe JALAS® Exalter en JALAS®Heavy Duty-serie met GORE-TEX producttechnologie zijn ons premium standaard veiligheidsgamma gemaakt voor de ruige Scandinavische omstandigheden; een assortiment dat echtwaterdicht is en geschikt voor werk in alle seizoenen. De JALAS® Nordic Heritageveiligheidsschoenen en laarzen zijn gemaakt met kenmerken die perfect passenbij hard werken in veeleisende omstandigheden, zodat uw voeten droog, veilig encomfortabel blijven – en klaar om te gaan waar u ook bent.

Leverbaar in Nederland voorjaar 2023 - Nu al te bestellen bij ons

WAAR STAAN WE BIJ MVEA VOOR:

Puma Frontcourt

De nieuwe FRONTCOURT van PUMA Safety, geïnspireerd op klassieke sportschoenen, ziet er niet alleen goed uit, maar schittert ook door zijn geraffineerde eigenschappen! De S3-veiligheidsschoen met glasvezelneus en flexibele antiperforatiebescherming wordt geleverd met een antislip en tot 300°C hittebestendige buitenzool, die overtuigt door optimale grip en perfecte demping.

Puma ICONIC Suede

De nieuwe ICONIC van PUMA Safety, geïnspireerd op klassieke sportschoenen, ziet er niet alleen goed uit, maar schittert ook door zijn geraffineerde eigenschappen! De S1PL veiligheidsschoen met glasvezelneus en flexibele antiperforatiebescherming wordt geleverd met een antislip en tot 300°C hittebestendige buitenzool, die overtuigt door optimale grip en perfecte demping.

Core-Tex schoenen

een assortiment dat écht waterdicht is en geschikt voor werk in alle seizoenen. De JALAS® Nordic Heritageveiligheidsschoenen en laarzen zijn gemaakt met kenmerken die perfect passenbij hard werken in veeleisende omstandigheden.
Leverbaar voorjaar 2023 - nu al te reserveren

Met onze schoenen kun je altijd goed uit de voeten.

Voet-, knie- en rugblessures zijn vaak de oorzaak van (langdurig) ziekteverzuim. Met de juiste veiligheidsschoenen kunnen veel van deze klachten beperkt of zelfs voorkomen worden.

Werkschoenen van hoge kwaliteit en met een anatomisch voetbed zorgen dat je de hele dag kunt doorwerken zonder vermoeide voeten of pijnlijke onderrug. Niet iedere schoen is geschikt voor het werk dat je doet. Wanneer je dagelijks veel kilometers loopt heb je een andere schoen nodig dan wanneer je gedurende de dag veel stil staat.

Wij zijn één van de twee geautoriseerde dealers in Nederland van de Jalas Foot Stop Service. Met deze 3D voetscanner kunnen wij in één oogopslag zien welk deel van je voet de meeste belasting draagt. De scanner registreert in slechts enkele minuten de holte van de voet en de afmetingen en drukpunten van de voeten. Zo kunnen we samen op zoek naar de beste oplossing voor je voeten binnen ons uitgebreide assortiment ergonomisch en anatomisch ontworpen schoenen .

Ergonomische inlegzolen

De boog van de voet varieert van persoon tot persoon. Een inlegzool vermindert de druk op de voet en corrigeert snel en flexibel alle misvormingen.

Wij werken alleen met gelecteerde merken die aan (onze) deze eis voldoen.

Onze Merken

Albatros - Blåkläder - Jalas - Puma - U.Power - BlackRock

Contact

MVEA Bedrijfskleding
Crommelinbaan 3,
2142 EX Cruquius


Openingstijden showroom:
Ma t/m Vr van 12:00 tot 18:00 uur
's morgens op afspaak
Zaterdags 9:00 tot 13:00 uur