031 - 233 690 991    info@mvea-bedrijfskleding.nl.

HOGE WERKSCHOENEN

Een hoge werkschoen zorgt voor veel stevigheid en ondersteuning rond de enkels en hiel. Niet alleen de enkels worden beschermd, ook de achillespees krijgt een optimale bescherming door de hoge veiligheidsschoen.

De hoge werkschoenen uit ons assortiment zijn leverbaar met of zonder stalen neus en zorgen ervoor dat je veilig je werk kunt doen. Alle werkschoenen zijn antistatisch, water- en olieafstotend en hebben een goede schokdemping waardoor de spieren en gewrichten minder schokken hoeven op te vangen. Verder heb je keuze uit verschillende soorten voering en gewichtsklassen.

Voor elke branche en iedere klus hebben wij een geschikte hoge veiligheidswerkschoen. Neem gerust contact op voor een goed advies

Nieuwe modellen 2023


Jalas 1508 GP - Voor de écht zware omstandigheden

Deze hoge veiligheidsschoen is gemaakt voor de écht zware omstandigheden. Met een extra brede pasvorm, voering van technische fleece en BOA® Fit-systeem voor comfort. Voor de veiligheid voorzien van een FX2 Pro-inlegzool met PORON®XRD® voor schokabsorptie, nitrielrubberen buitenzool voor uitstekende grip op gladde oppervlakken, stabiliserende voetboogsteun voor veilige grip op ladders, inlegzool met perforatiebescherming en een lichtgewicht aluminium veiligheidsneus. Gebruik deze wanneer gewone veiligheidsschoenen niet voldoen.

onze merken