Uniforme uitstraling voor uw organisatie

Het dragen van identieke en duurzame bedrijfskleding zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling. Daarnaast is bedrijfskleding ook functioneel door de bescherming, hygiëne en comfort dat het biedt aan de drager. Kortom, het aanschaffen van bedrijfskleding is niet alleen een goede investering om de veiligheid en het werkcomfort van je personeel te vergroten, maar ook voor het verbeteren van de uitstraling van je bedrijf.
Uw medewerkers zijn uw visitekaartje. Hun kleding moet niet alleen functioneel en van goede kwaliteit zijn, maar er ook representatief uitzien. Wij beschikken over een ruime keuze

Uw product niet gevonden?

Staat het product die u zoekt er niet tussen?
Neemt u dan even contact met ons op. In onze webshop staat slechts een selectie van onze modellen.
Veel van onze broeken zijn in 27 maten te krijgen.
Wij adviseren u graag wat de beste oplossing is voor u.

BEL ONS 023-3690991

Werkbroeken

Korte broeken


T-Shirts

Poloshirts

Sweaters & Vesten

Jassen

High Vis

Accessoires

Onze Showroom

In onze showroom aan de Crommelinbaan in Cruquius kunt u in alle rust onze uitgebreide bedrijfskledinglijnen bekijken en passen: van functionele veiligheidsbroeken tot representatieve winkelkleding. Dankzij onze persoonlijke aandacht en het brede assortiment, kunnen wij voor iedereen een mooi, betaalbaar assortiment samenstellen. In grote en kleine hoeveelheden, voor heren en dames, maar ook voor ZZP’ers.


info@mvea-bedrijfskleding.nlxample.com
  023 - 369 09 91